Personvernerklæring for Arbeidsmaur

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Arbeidsmaur samler inn og bruker personopplysninger.

Arbeidsmaur AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettbasert behandling av personopplysninger på www.arbeidsmaur.no

Daglig leder har det daglige ansvaret for Arbeidsmaurs behandlinger av personopplysninger på arbeidsmaur.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, starte firma, eller opprette aksjeeierbok/styrerom. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Arbeidsmaur står selv for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Det er kun Arbeidsmaur AS som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Arbeidsmaur samler inn opplysninger om besøkende på arbeidsmaur.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet, samt markedsføring. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker verktøyene Google Analytics og Facebook Pixel på vårt nettsted. Informasjon fra disse verktøyene utleveres ikke fra Arbeidsmaur til andre aktører.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Arbeidsmaur bruker ikke cookies i egne systemer, men både Google Analytics og Facebook Pixel bruker cookies for å generere statistikk og bruksmønstre.

Data om selskap, styre, eiere og ansatte

Dersom du benytter våre produkter Vinger eller Dronningkonto, må du legge inn opplysninger om firmaet, dets eiere, styre og ansatte. Arbeidsmaur lagrer disse opplysningene på sikrede servere.

Vi deler ikke opplysningene med andre, med mindre du selv velger å publisere dem.

Dersom du vil si opp din avtale, og slette opplysningene, kan du kontakte oss.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar e-post fra oss når vi publiserer ny informasjon på nettsidene våre. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.